21 / 05 / 2024

manisa belediyesi çalışmaları

manisa belediyesi çalışmaları

Meclis'in en çok soru önergesi ve kanun teklifi veren milletvekillerinden biri olan Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da oldukça yenilikçi projeler peşinde...

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

Manisa imar planı çalışmalarına valilikten destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı çalışmalarının hızlandırılması hususunda Valilik Makamının desteği istedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa'da imar çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçelerde imar çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Gördes'te imar çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile Jeolojik-Jeoteknik Etüt çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışmayla jeoloji ve yerleşime uygunluk haritaları ile çalışma alanlarındaki zemin yapısı ortaya çıkarılarak planlı yapılaşmanın sağlanması hedefleniyor.

manisa belediyesi çalışmaları Haberi

manisa belediyesi çalışmaları

Meclis'in en çok soru önergesi ve kanun teklifi veren milletvekillerinden biri olan Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da oldukça yenilikçi projeler peşinde. 


Projelerini açıklamaya bugün itibariyle Manisa POSTA'dan başlamayı tercih eden Özgür Özel, kentin ve ilin yıllanmış sorunlarına karşı farklı bakış açıları sunuyor CHP'li Özel, şehri ikiye ayıran tren yolunu göstererek buralarda farklı bir yaşam alanı yaratacaklarını söyledi. 


Özgür özerin en fazla öncelik verdiği sonullardan bir tanesi Manisa merkez ile Akhisar, Turgutlu, Salihli ve Alaşehir'de kentleri tam ortadan ikiye ayırarak, bazı mahalleleri tecrit eden demiryolları ile ilgili. 


Manisa'da sıkça yaşanan tren kazalarını da hatırlatan Özel, "Ben kendim trenlere ve demiryollarına aşığım. Tarihi istasyonları, etrafındaki güzellikleri koruyarak, yaşanacak mekanlar haline getireceğiz. Ancak demiryollarını, şehirleri ikiye böldüğü bölgelerde 5 metre yerin...