08 / 05 / 2024

manisa belediyesi yer altı otoparkı inşaatı

manisa belediyesi yer altı otoparkı inşaatı

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mevcut Ali Rıza Çevik Ortaokulu'nun altına yapılacak 450 araçlık otopark ile yeni okul binası projesinin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay beklediğini açıkladı.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediyeden 10 yıllığına kiralık 11 iş yeri!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 11 adet iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Demirci'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci projesinde kaç adet konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Demirci 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

manisa belediyesi yer altı otoparkı inşaatı Haberi

manisa belediyesi yer altı otoparkı inşaatı


MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mevcut Ali Rıza Çevik Ortaokulu'nun altına yapılacak 450 araçlık otopark ile yeni okul binası projesinin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay beklediğini açıkladı. 


Şehzadeler Ali Rıza Çevik Ortaokulu Müdürü Mustafa Ekemen, Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bedriye Eyi, Şennur Aşkın ve Nuran Şahin ile birlikte MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ali Rıza Çevik Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar, büyükşehir belediyesinin okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, mevcut okullarını altına yapılacak otopark ve yapılması düşünülen yeni okul binası konusundaki gelişmeleri merakla beklediklerini dile getirdi. 


ONAY BEKLENİYOR


Büyükşehir belediyesi olarak bütçeleri dahilinde eğitime gereken desteği verdiklerini belirten Başkan Ergün, okulun altına yapılacak yer altı otopark projesi ile üstüne...