25 / 07 / 2024

manisa belediyesi yol çalışmaları

manisa belediyesi yol çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sorumluluk alanına dahil edilecek yolların ve ulaşım bağlantılarının tespitinin yapılması için çalışmalarını devam ettiriyor. Belediye tarafından hazırlanacak rapor, imar Komisyonu'na sunulacak.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Manisa Salihli'nin yolları genişletildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım bakım ve onarımlarının yanı sıra tehlikeli virajları ortadan kaldırmak amacıyla yaptığı faaliyetlerle de vatandaşların ve muhtarların takdirini topluyor.

Sakarya'ya 950 metrelik giriş kapısı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı (YOLBAK) Haydar Akbulut, SASKİ Hızırilyas tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

manisa belediyesi yol çalışmaları Haberi

manisa belediyesi yol çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sorumluluk alanına dahil edilecek yolların ve ulaşım bağlantılarının tespitinin yapılması için çalışmalarını devam ettiriyor.Hazırlanacak rapor, imar Komisyonu'na sunulacak Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı  5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununa göre ilçelerde Büyükşehir'e devredilecek yolların ve ulaşım bağlantılarının tespitinin yapılması için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu. Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Polat, Sarıgöl Belediyesi Fen işleri Müdürü Ertunç Soykan ve Gördes Belediyesi İmar işleri Müdürü Şefaattin Aydemir biraraya geldi. Köroğlu. mahalleleri ilçe merkezine bağlayan yollar, meydan, bulvar, cadde ve anayolları yapmanın bakım ve onarımı ile bu yolların temizliği ve karla mücadele çalışmalarını yürütmenin Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olduğunu ifade etti.  Ergün talimat verdi Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına dahil...