19 / 05 / 2024

manisa botanik park

manisa botanik park

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçede bulunan 3 Botanik Parkı yenileniyor. Botanik Parkları; yürüyüş yolları, spor aletleri ve aydınlatmalarla yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

manisa botanik park Haberi

manisa botanik park


Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla ilçede bulunan 3 Botanik Parkı yenileniyor. Sarıgöl Siteler Mahallesi’nde yer alan Botanik Parkları, çalışmaların tamamlanmasıyla yepyeni bir görünüm kazanacak. Botanik parklarının yeni yüzüyle yakın zamanda hizmete gireceğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Parklarımızın içerisinde bakım çalışmalarımız başladı. Yürüyüş yollarının da yapılacağı parklarda vatandaşlarımızın daha rahat vakit geçirebilmeleri için de oturma bankları konulacak. Aydınlatmaların da yapılacağı parklarda vatandaşlarımızın spor yapabileceği fitness aletleri de yer alacak” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da botanik parkında ilçede bulunmayan ağaçların yer aldığını belirterek gelecek kuşaklara örnek olacak bir park oluşturulduğunu söyledi. Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdiği desteklerden...