18 / 07 / 2024

Manisa Çarşısı projesi Manisa Çarşısı 2. etap

Manisa Çarşısı projesi Manisa Çarşısı 2. etap

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek ve 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda yapılacak 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Konya Mevlana Çarşısı yıkılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projesi kapsamında 32 yıldır vatandaşlara hizmet veren Mevlana Çarşısı için yıkım çalışmalarına başladı.

Mimarlar Odası'ndan '100. Yıl Çarşısı'ndaki yıkımı durdurun' çağrısı!

Mimarlar Odası,‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında yıkım kararı alınan Ulus 100. Yıl Çarşısı ile ilgili “Yıkımı durdurun” çağrısı yaptı.

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Tarihi Rize Çarşısı’ndaki 70 bina yenilenecek!

Rize Tarihi Çarşısı Cephe İyileştirme Projesi, DOKA'nın desteğiyle başlıyor. Proje kapsamında, 70 bin 1 milyon 100 bin liraya yenilecek.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Erzurum Demirciler Çarşısı'nın yıkım çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Eski Aşkale Garajı ve Demirciler Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tam gaz sürdürüyor.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Manisa Çarşısı projesi Manisa Çarşısı 2. etap Haberi

Manisa Çarşısı projesi Manisa Çarşısı 2. etap


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek ve 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda yapılacak 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya toplantının amacının, bu bölgeye tekrar eski canlılığını kazandırmak ve hazırlanan yenileme projesi üzerine işletme sahipleri ile istişare etmek olduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda yapılacak 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesinin tanıtımı ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bu bölgede faaliyet gösteren dükkan, kafe ve işletme sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı...