17 / 06 / 2024

Manisa da turizm projeleri

Manisa da turizm projeleri

T.J. Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tekinalp,Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a teleferik ve otellerin ön projesini sundu.

Manisa'da yeni otel yatırımları yapılacak!

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, son zamanlarda Manisa'da turizmle ilgili otellerin açıldığını söyledi.

Manisa'da turizm çalışmaları yapılacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile birlikte Manisa'nın köylerinde turizm yatırımı yapılabilecek yerleri belirledi.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Fatih'te açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2b arazi satışı yapıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 4 Haziran' da Bakırköy' de 50 bin TL sermaye ile açıldı.

Mülkal Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mülkal Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Özçelik, Uğur Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Yeşilce Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilce Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşakan, Laman Mammadova tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Burgu ve Tango İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Burgu ve Tango İstanbul Şubesi, Ahmet Ender Özgündoğdu Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Manisa da turizm projeleri Haberi

Manisa da turizm projeleri

Toplantının ardından açıklama yapan Vali Bektaş, Manisa'nın tarım ve sanayideki gelişmişliğinin yanında sahip olduğu turizm potansiyelini değerlendirmek üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Spil Dağı Milli Parkı'nda önemli yatırımlar yapıldığını belirterek çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.


Manisa'nın hayali

İki otel ve teleferik projesinin aynı firma tarafından yapılacağını ifade eden Bektaş, "Otelleri başkası, teleferiği başkası yaparsa bazı sorunlar çıkabilirdi. Bir de dağın bütün bir turizm paketi olarak planlanıp devreye alınması lazım. Yoksa kendi başına ufak paketçikler olayı verimli kılmıyor. Bu işin 30, 40 senedir Manisa'nın gündeminde olup başarılamamasının sebeplerinden birisi de bu. Bir başkası da dağdaki altyapının yetersizliğiydi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı onu çözdü. Şimdi büyükçe, kendi içerisinde tutarlı bir paketle bu iş işletmecisi ile buluşmuş oldu. Umuyoruz kısa süre içerisinde...