08 / 07 / 2024

manisa doğalgaz çalışması

manisa doğalgaz çalışması

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, doğalgaz hat döşeme çalışmalarının başladığı Turgutlar Mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Doğalgaz yardımı elden alınır mı? Doğalgaz desteği hangi aylarda veriliyor?

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok soru yöneltiyor. Onlardan biri de Doğalgaz yardımı elden alınır mı? oluyor. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz destekleri hesaplara yattı mı?

Faturası yüksek gelen vatandaşların merak ettiği ve arattığı doğalgaz desteği başvurularında son durum ne? Doğalgaz desteği başvuruları hesaplara yattı mı? Doğalgaz desteği nasıl alınır? İşte merak edilen o sorularını yanıtları...

Başvuran alıyor! Doğalgaz fatura yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar...

2022 yılında artan doğalgaz faturalarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz faturaları için yardım kampanyasını duyurdu. Peki doğalgaz fatura yardımı nasıl yapılır? Doğalgaz desteği nasıl alınır? Başvurular bitti mi?

Doğalgaz kesintisinde son dakika! Konutlarda...

Doğalgaz kesintisi olacak mı? 10 gün süreyle doğal gaz akışında kesinti olacağına ilişkin açıklamalarda son dakika haberleri geliyor. Doğalgazdaki kesinti konutlara yansıyacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...

manisa doğalgaz çalışması Haberi

manisa doğalgaz çalışması

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, doğalgaz hat döşeme çalışmalarının başladığı Turgutlar Mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. 2016 yılı doğalgaz yatırımlarının hedefe ulaşması adına çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Şirin, “Vatandaşlarımızın merakla beklediği çalışmaların başlamasıyla birlikte Turgutlu’muzun yüzde 85’ine doğalgaz ulaştırmış olacağız. Şuanda 5 ekibin yoğun bir şekilde çalıştığı Turgutlar, Bozkurt, Şehitler, Albayrak, Yıldırım ve Selvilitepe mahallelerini doğalgazla buluşturuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Turgutlu için 2016 yılında öngörülen 40 kilometrelik doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hız kazandı. Turgutlu halkının konforlu, Turgutlu’nun ise daha temiz ve sağlıklı bir havaya kavuşması adına Turgutlu Belediyesi olarak da gerekli izinler verildi. Belediye Başkanı Turgay Şirin de Aksa Doğalgaz A.Ş Bölge Müdürü İbrahim Başaran ile birlikte kazı çalışmalarının başladığı Turgutlar Yolu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin’e Başkan...