27 / 04 / 2024

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!



DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Doğalgaz yardımı başvurusuna dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulundu ve bu açıklama sonrası doğalgaz desteğine dair ilgi arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni başvuruların alınacağı döneminde ev sahiplerinin yanında kiracılar da doğalgaz desteğinden yararlanabilecek bunun yanında kronik hastaların, yaşam destek cihazlarına bağlı ailelere doğalgaz yardımı yüzde 5 fazla olacak şekilde yapılacaktır. Şartlar yerine gelmediği için diğer yardımlardan faydalanamayan kişiler, 831 bin vatandaşımıza Temmuz’da 427 milyon destek sağlamıştık. 1.6 milyon kişinin 1 milyar liraya ulaşan Ağustos ayı ödemelerini 7 Eylül'de gerçekleştiriyoruz'' İfadelerine yer verdi.

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'http://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti' adresinden başvuru yapılabilecek.

İşte diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön