16 / 05 / 2024

manisa en büyük otopark

manisa en büyük otopark

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük otoparkının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

Türkiye'nin en büyük otopark projesinin temeli Manisa'da atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı. Başkan Ergün ve protokol üyeleri temel harcına nazar boncuğu da attı.

Recai Berber: Sarıgöl’e Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak!

Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi...

En büyük ATM üreticisi Diebold, Altus'u almak istiyor!

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

manisa en büyük otopark Haberi

manisa en büyük otopark


Manisa Merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yapımı tamamlandığında modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini vurgulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,”İlgili otomasyon firması test çalışmaları yapıyor. Park noktalarına araçların gidişi ve dönüşü test edilerek otomasyon panolarına işleniyor. İnşaat çalışmalarımız tamamlandı. Çevre düzenlemesine de başladık. Mart ayının sonunda modern otoparkımızı Manisalıların hizmetine sunacağız” dedi.

Gençoğlu,“Manisa’yı park sorunundan kurtaracağız”

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununun ortadan kaldıracaklarını sözlerine ekleyen Gençoğlu,”Manisa merkezde yaşanan otopark sorunu çözmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Bülent Koşmaz Otoparkı’nı şehre kazandırmıştık. Bunun yanı sıra Yarhasanlar otoparkını yenileyerek daha kullanışlı bir...