05 / 05 / 2024

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı

Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş ve Ömer Faruk Çelik arazide incelemelerde bulundu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Akgedik Yunuskent TOKİ projesinde yaşam başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin, Manisa’daki konut sorununu çözmek adına  hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesinin 1. Etap anahtar teslimleriyle birlikte Akgedik’te yaşam başladı.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın Manisa'da kurduğu ve iki bloktan oluşan 130 konutluk Ontan Manisa projesinin ikinci bloğunda da yaşam başladı.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Manisa Kula Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona yaklaştı.

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı Haberi

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı

Manisa’ya yapılması planlanan Engelli Yaşam Merkezi için ilk adım atıldı.


Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Karaoğlanlı mahallesinde Belediyeye ait arazide incelemelerde bulundu. Şehzadeler’e Yaşlı Bakım Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam merkezi kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın müşaviri değerli büyüğümüz Zekeriya bey, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Karaoğlanlı mahallemizde belediyemize ait olan arsamızda incelemeler yapıyoruz. Burada bakıma muhtaç yatalak durumdaki yaşlılarımızın rehabilitasyon ve bakımlarının yapılacağı bir tesis ve Engelli Yaşam Merkezi yapmak gibi bir projemiz var. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel...