17 / 05 / 2024

Manisa Fatih Nikah Salonu sergi salonu mu olacak

Manisa Fatih Nikah Salonu sergi salonu mu olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fatih Nikah Salonu’nun sergi salonu haline getirilmesindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesini bitümlü sıcak karışım ile yeniliyor.

Manisa Mayapark'ın imar planı değişikliği reddedildi!

Manisa Ekim ayı Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Mayapark olarak bilinen ticari alanın emsal değerinin değiştirilerek, Yunusemre Belediyesi’ne düğün ve nikah salonu kazandırılması maddesi damga vurdu.

Manisa Fatih Nikah Salonu, sergi salonu oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fatih Nikah Salonu’nun sergi salonu haline getirilmesindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Manisa yeni sergi salonuna kavuşuyor!

Fatih Nikah Salonu artık sanatseverleri bir araya getirecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fatih Nikah Salonu’nun sergi salonu haline getirilerek, Manisa’da sanatın merkezi olacağını belirtti.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura sonucu!

Gaziantep-Nizip Fatih Sultan Mahallesi projesi kapsamında yer alan 172 adet konutun kura çekilişi 28 Aralık 2013 saat :13:00'da Nizip Belediyesi Nikah Salonu' nda gerçekleşti. Kura sonucuna haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura çekilişi bugün saat :13:00 'de Nizip Belediyesi Nikah Salonu 'nda gerçekleşecek... Gaziantep TOKİ Nizip 'te en düşük fiyat 91 bin 890 TL olarak belirlendi...

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi kura çekilişi!

Gaziantep-Nizip Fatih Sultan Mahallesi projesi kapsamında yer alan 172 adet konutun kura çekilişi 28 Aralık 2013 saat :13:00'da Nizip Belediyesi Nikah Salonu' nda gerçekleşecek...

Manisa'da 4 mahallenin imar planı değişikliği reddedildi!

54 gündem maddesinin görüşüldüğü Manisa Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısında en önemli konu, geçen toplantıda reddedilen Fatih, Yeni, Hafsa Sultan ve Cumhuriyet mahallelerindeki imar planı oldu...

Manisa Kentsel Yenileme Projesi reddedildi!

Manisa Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısında görüşülen Yeni, Hafsa Sultan, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerini kapsayan Kentsel Yenileme Projesi'ne evet oyu çoğunluğu olmadan onay çıkmayınca proje iptal edildi..

Manisa'da mahallenin imar planı mahalleliyle yapılacak!

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yeni Mahalle, Hafta Sultan Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'ni kapsayan Revizyon imar Planı çalışmaları ile ilgili mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi...

Manisa Fatih Nikah Salonu sergi salonu mu olacak Haberi

Manisa Fatih Nikah Salonu sergi salonu mu olacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllar nikah salonu olarak hizmet veren Fatih Nikah Salonu’nu sergi salonu yapıyor. Aynı anda birden çok serginin açılabileceği salon, 550 metrekarelik alanıyla hizmet verecek. Sergi salonunun çok amaçlı kullanılabileceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Sergi salonuna dönüşecek Fatih Nikah Salonu’nda asma tavan imalatları bitti. Ahşap kaplama kolonların yerleştirilmesi devam ediyor. Zemin döşemesine de yakında geçilecek. Burası hem sergi hem de kokteyl salonu olarak hizmet verebilecek. Kültür ve Sanat etkinlikleri açısından burasının Manisalıların yeni adresi olacağına inanıyoruz Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yakışan bir mekan yapıyoruz” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...