09 / 05 / 2024

manisa gediz kavşağı imar

manisa gediz kavşağı imar

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda şehir için önemli kararlar alındı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Manisa'daki İzinsiz kavşak projesine karayollarından tepki!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, İl Koordinasyon Kurululu'nda Gediz Kavşağı Projesiyle ilgili yaptığı sunumunda konuşan Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, bilgileri olmadan bu alternatiflerin hazırlandığını ve imara işlendiğini söyledi

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

manisa gediz kavşağı imar Haberi

manisa gediz kavşağı imar

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, uzun zamandır Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edilen Gediz Kavşağı ile ilgili gerekli imar plan düzenlemesi yapıldı. Görüşülen madde ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Ergün, “Uzun süredir beklediğimiz garaj kavşağı projemiz vardı. Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları ile uzlaşma yoluyla proje hazırlandı. Çevre yolu kavşağı dediğimiz alttan hızlı trenin geçeceği, üstten trafiğin akacağı bir kavşak olacak. Top artık Karayollarında. Yaklaşık 3,5-4 senedir bu kavşağın yapılabilmesi noktasında bir süreç yaşamıştık. Aylarca kamulaştırma sıkıntılarını yaşadık. Ardından hızlı tren hattının geçirilmesi nedeniyle Karayollarının hazırlamış olduğu projenin iptaline gidildi. Aytaç Bey’in Ankara’da defalarca yaptığı görüşmeleri en nihayetinde bir sonuca ulaştırdık. Tahmin ediyorum...