04 / 05 / 2024

manisa girişimci inşaat mühendisleri derneği başkanı osman yıldırım

manisa girişimci inşaat mühendisleri derneği başkanı osman yıldırım

Manisa'da imar sorunu nedeniyle inşaat sektörü çıkmaza girdi. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, imar sorunu ve ruhsat verilmemesinden dolayı 1308 dairenin projesinin beklediğini açıkladı...

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Emre Kabahor tarafından kuruldu.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

TOKİ, Manisa Kula'da 304 konutun inşaatına başladı!

TOKİ tarafından Manisa'ın Kula ilçesinde inşa edilmesi planlanan 304 konutun inşaatına yeniden başlandı. Depreme karşı dayanıklı olacak şekilde inşa edilecek konutların 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Örs ve Ayşe Örs ortaklığında kuruldu.

manisa girişimci inşaat mühendisleri derneği başkanı osman yıldırım Haberi

manisa girişimci inşaat mühendisleri derneği başkanı osman yıldırım

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, imar sorunu ve ruhsat verilmemesinden dolayı 1.308 dairenin projesinin beklediğini açıkladı. Manisa'da inşaat sektörü imar sorunu nedeniyle çıkmaza girdi. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, kenttin patlama noktasına geldiğini ifade ederek bina yapacak arsa bulamadıklarını açıkladı. 115 müteahit üyelerinin olduğunu kaydeden Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ve belediyenin uygulamalarından dolayı mağdur olduklarım öne sürdü. 


Belediyeler de sorunu çözemedi Yıldırım, Manisa'da imar sorununa Bakanlığın çıkardığı yüzde 50 uygulamasının tuz biber olduğunu savunarak, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Haziran ayında imar durumunu yüzde 50'ye düşürdü. 


Yüzde 50 yönetmeliğinde arsanızın tamamını kullanamıyorsunuz, alan daralıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na itiraz dilekçeleri verdik, Temmuz ayında yüzde 50'yi kaldırdık, 'yetki belediyelerde' dediler. 'Belediyeler, mevcut ada üzerinde...