28 / 04 / 2024

manisa gördes başvuru fiyatı

manisa gördes başvuru fiyatı

TOKİ Manisa Gördes Evleri projesi kapsamında yer alan 63 adet konut satışa sunuluyor. Proje için başvurular 2 Mayıs'ta alınmaya başlanmıştı. İşte, TOKİ Gördes Evleri son başvuru tarihi...

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Ticaret Bakanlığı 200 Kamu Personeli alımı başvurularında son gün! Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

Ticaret Bakanlığı 200 kişilik kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 30 Haziran'da başlayan başvurular bugün sona eriyor. Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

manisa gördes başvuru fiyatı Haberi

manisa gördes başvuru fiyatı

63 adet konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Gördes Evleri projesindeki dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları brüt 75 metrekare. 


TOKİ Gördes Evleri son başvuru tarihi!

2 Mayıst'ta talep toplanmaya başlanan TOKİ Gördes Evleri son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Projede başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Manisa Gördes Şubesi tarafından yürütülecek. 


Manisa TOKİ Gördes projesindeki dairelerin başvuru bedeli 4 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutların tahmini satış fiyatı ise 112 bin 600 TL. 


Satış duyurusu için