03 / 05 / 2024

Manisa Gördes imar

Manisa Gördes imar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçelerde imar çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Gördes'te imar çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile Jeolojik-Jeoteknik Etüt çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışmayla jeoloji ve yerleşime uygunluk haritaları ile çalışma alanlarındaki zemin yapısı ortaya çıkarılarak planlı yapılaşmanın sağlanması hedefleniyor.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa Gördes imar Haberi

Manisa Gördes imar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile Jeolojik-Jeoteknik Etüt çalışmalarına ilçelerde başladı. Çalışmayla jeoloji ve yerleşime uygunluk haritaları ile çalışma alanlarındaki zemin yapısı ortaya çıkarılarak planlı yapılaşmanın sağlanması hedefleniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığınca, Gördes İlçesi Revizyon ve İlave 1/5000 Nazım İmar Planı, Revizyon ve İlave 1/1000 Uygulama İmar Planı için Jeolojik-Jeoteknik çalışmalarına başlandı. Çalışmalar sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi kontrol mühendisleri ile İlçe Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, “Daire Başkanlığımıza bağlı Planlama Şube Müdürlüğünce ihalesi gerçekleştirilen ‘Manisa İli, Gördes İlçesi Revizyon ve İlave 1/5000 Nazım İmar Planı, Revizyon ve İlave 1/1000 Uygulama İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet...