28 / 07 / 2024

Manisa Gürle osb kurulumu

Manisa Gürle osb kurulumu

Yunusemre Belediye Meclisi, yılın ilk meclis toplantısında Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)’nde çalışanları sevindirecek bir karara imza attı.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'daki gayrimenkulü 8 milyon 499 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Manisa Gürle osb kurulumu Haberi

Manisa Gürle osb kurulumu

Yunusemre Belediye Meclisi, yılın ilk meclis toplantısında Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)’nde çalışanları sevindirecek bir karara imza attı.


Yılın ilk meclis toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’in açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye’de yaşanan terör olaylarını lanetledi. Çerçi’nin açılış konuşmasının ardından Meclis’te oylamaya geçildi. Meclis’in 6’ncı maddesinde 2017 Yılı Katı Atık Tarifesi belirlendi. İlgili maddeyle ilgili açıklamada bulunan Çerçi, “2014 yılında ortak bir kanıyla Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Ancak iki senedir biz bu bedellerin tahsilatını yapamadık. Önümüzde örnekler var. Çeşitli illerde bu bedeli ilçe belediyeleri alıyor. Mesela elimizde İzmir Konak ilçesinden tahsilat makbuzu var. Bunu büyükşehre göndereceğim. Burada bir kamu zararı var. Bu tarifelerin uygulanması lazım. En son Ödemiş belediyesi başkanıyla...