12 / 05 / 2024

manisa hafriyat toplantısı

manisa hafriyat toplantısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Manisa Salihli Belediye Meclisi Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Salihli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye meclisi 12 Gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Mersin'de İnşaat Ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin’de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıyan firma ve şahıslara yönelik düzenlenen Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi toplantısı gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir'de hafriyat toplantısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin 1. Oturumunda 54 madde görüşülerek karara bağlandı

Manisa Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 5 Ocak'ta!

Manisa Akhisar'da yer alan Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 5 Ocak 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek.

Akhisar Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Manisa, Akhisar Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Manisa Yunusemre Belediye Meclisi toplantısında imar konuşuldu!

Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 16 gündem maddesi, 3 gündeme alınan ve 2 önerge görüşülerek karara bağlandı.

Salihli Kocayatak Regülatörü ve HES projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Manisa İli, Salihli İlçesi'nde yapılması planlanan Kocayatak Regülatörü ve HES projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Konya'da Kalker Ocağı Kapasite Artırımı halk toplantısı 25 Haziran'da!

Kocaerler Hafriyat Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya'da Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı için 25 Haziran saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Manisa Soma'da Kolin Termik Santrali halk toplantısı 26 Haziran'da!

HİDRO-GEN Enerji İthalat İhracat Dağıtım ve Ticaret A.Ş tarafından Manisa'da Kolin Termik Santali için 26 Haziran saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı toplantısı gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye meclis toplantısı, Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda Salihli’ye Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan gençlik merkezi de oy birliğiyle kabul edildi.

manisa hafriyat toplantısı Haberi

manisa hafriyat toplantısı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. SPİLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Palabıyık ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım’ında yer aldığı toplantıda, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Kaçak moloz dökümünün önüne geçebilmek amacıyla birçok önlem aldıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım,  kaçak yollarla dökülmüş olan hafriyat atıklarının önlenebilmesi amacıyla çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Toplantıda daha sonra, hafriyat yönetim sistemi ile ilgili yapılan çalışmalar gözden geçirildi, mevcut ve planlanan hafriyat depolama sahalarının durumları, süreç hakkında bilgi verildi. 



Manisa Büyükşehir...