05 / 05 / 2024

manisa hasarlı cami

manisa hasarlı cami

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Manisa Şehzadeler'de 7 katlı hasarlı bina tahliye edildi!

Manisa merkezli depremler sonrasında Şehzadeler ilçesinde 7 katlı bir apartmanda büyük hasar meydana geldi. Derin çatlaklar sonucunda binanın tahliye edilmesine karar verildi.

Manisa'da 305 bina ağır hasarlı!

Manisa Valiliği, Manisa Akhisar ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtildi...

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Manisa'da deprem sonrası hasarlı binalarda çatlaklar arttı! 

Manisa Kırkağaç'ta dün akşam meydana gelen 5.2’lik depremde halk sokağa döküldü. 22 Ocak’ta yaşanan 5.4 büyüklüğündeki depremde hafif hasarlanan binalarda çatlaklar çoğaldı...

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Manisa’daki depremde metruk bina çöktü, cami ve okul hasar gördü!

Manisa Akhisar’da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde metruk bir evin çöktüğü, bir minare ve okulun hasar gördüğü tespit edildi.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

manisa hasarlı cami Haberi

manisa hasarlı cami

Manisa ilinin Akhisar ilçesinde, merkezi Musalar Mahallesi olan 5,4 büyüklüğündeki depremde, ilçenin Bünyanosmaniye ve Dayıoğlu mahallelerindeki bazı camiler hasar gördü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede, minarelerin hasarlı olduğu ve tehlike arz ettiği belirlendi. 

Daha sonra camilerin çevresinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, minareler Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Manisa'da deprem sonrası hasarlı binalarda çatlaklar arttı!