20 / 05 / 2024

Manisa Horozköy ve Muradiye yol yenileme çalışmaları

Manisa Horozköy ve Muradiye yol yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Horozköy ve Muradiye arasındaki bağlantı yolunda genişletmeyle birlikte, 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 1 milyar 200 milyon TL!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumunda, büyükşehirin 2019 yılı performans programı, gelir tarifeleri ve 2019 mali yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir'den 2 bin 400 kilometre asfalt!

Mahallesi ile Gördes’e bağlı Dikilitaş Mahallesi arasında kalan yolda da bakım ve onarım çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den borç yapılandırma uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu’yla MASKİ’ye borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaya devam ediyor.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir'den imar mesaisi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin 1989’dan sonra yapılmayan imar planlarının yapımı için kolları sıvadı. Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, Manisa’nın imar planının çözümü için 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Manisa Horozköy ve Muradiye yol yenileme çalışmaları Haberi

Manisa Horozköy ve Muradiye yol yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Horozköy ve Muradiye arasındaki bağlantı yolunda genişletmeyle birlikte, 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.


Yunusemre ilçesinde Horozköy ve Muradiye arasındaki yolun bozuk olması nedeniyle yıllardır zorluk yaşayan vatandaşların sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 5 kilometrelik yol üzerinde genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile birlikte yolda yapılan çalışmaları inceledi.


MURADİYE YOLUNA ÇİFTE HİZMET

Manisalıların yoğun olarak kullandığı yolda yapılan çalışmaların ardından trafik ve can güvenliğinin önemli ölçüde arttığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,”Horozköy ve Muradiye arasında kalan, eski Muradiye yolunun zemininde bozulmalar mevcuttu. Vatandaşlarımızın trafik can ve mal güvenliğini olumsuz etkilen bu yolda,...