03 / 05 / 2024

manisa itfaiye merkezi

manisa itfaiye merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede kuracağı modern müfreze ve itfaiye amirlikleri sayesinde muhtelif olaylara daha hızlı müdahale edebilecek.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Malatya İtfaiye Merkezi’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, itfaiye merkezi’nin temelini attı.

manisa itfaiye merkezi Haberi

manisa itfaiye merkezi


Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek için 17 ilçede çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, il genelinde 31 adet müfreze ve 6 adet itfaiye amirliği açacak. Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısaya indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla oluşturulacak müfrezeler 7 gün 24 saat hizmet verecek. Eski ve çok kötü durumda olan müfrezelerin yenileri ile değişeceğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,  37 adet yeni, 7 adet tadilatı yapılan ve 11 adet de mevcut müfreze, itfaiye amirlikleri ile toplam 55 noktaya ulaşacaklarını belirtti. “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktaları ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. İl genelinde vatandaşa daha hızlı ve etkili hizmetin gidebilmesi...