04 / 05 / 2024

Manisa İzzettin mahallesi düğün salonu

Manisa İzzettin mahallesi düğün salonu

Düğün salonu çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten İzzettin Mahalle Muhtarı Mevlüt Ülger, “Mahallemizde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Çatalca Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 36.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 36 milyon 414 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşümde son durum!

Manisa Yunusemre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının son detaylarını anlattı.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Manisa Mutlu Mahallesi'ndeki dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Manisa'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Spil Dağı eteklerindeki Mutlu Mahallesinde kentsel dönüşüm nedeniyle derin çukurlar oluştu. Sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde evlerinden çıkamaz hale geldi.

Manisa İzzettin mahallesi düğün salonu Haberi

Manisa İzzettin mahallesi düğün salonu


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ihtiyaçları noktasında gerçekleştirilen hizmetler vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzzettin Mahallesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir düğün salonuna kavuşacak. Bölge sakinlerine kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan düğün salonuyla birlikte, vatandaşlar düğünlerini modern salonda yapabilecek.

Düğün salonu çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten İzzettin Mahalle Muhtarı Mevlüt Ülger, “Mahallemizde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerinin hayali olan bir uygulamanın hızla yapılması bizleri çok mutlu etti. Bizden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...