02 / 05 / 2024

manisa kamulaştırma çalışmaları

manisa kamulaştırma çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Şehzadeler'deki kamulaştırmalar hız kazandı!

Manisa Şehzadeler'de yer alan Çeşnigir Camii’nin çevresindeki kamulaştırma çalışmaları da hız kazandı.

Manisa Saruhanlı'da 2.3 milyonluk kamulaştırma yapıldı!

Saruhanlı ilçesinde yer alan ve imar planında Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet alanında görülen parselde, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kamulaştırma çalışmaları hızla devam ediyor.

Soma'daki kamulaştırma çalışmalarında anlaşma sağlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da inşa edilen atıksu arıtma tesisinin civarında yer alan arazilerde yapılacak kamulaştırma için Soma’da toplantı gerçekleştirdi.

Saruhanlı'da kamulaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı'da yer alan ve imar planında Büyükşehir Belediyesi hizmet alanında görülen parselde kamulaştırma çalışmalarına başladı. Otopark ve kent meydanı yapılması planlanan alandaki binaların yıkımı gerçekleştirildi

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili sınırları içerisinde Çanakçı KÖK-Subaşı KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Salihli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ve Zonguldak illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da acele kamulaştırma kararı meclis gündeminde!

2970 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Manisa'daki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Yunusemre için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Manisa Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

manisa kamulaştırma çalışmaları Haberi

manisa kamulaştırma çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, kentteki Öğretmenevi Kavşağını inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, projede son aşamaya geldiklerini söyleyen Demir konuyla ilgili olarak, “Projemizde son aşamalardayız. Asfaltlama, peyzaj, aydınlatma çalışmaları da devam ediyor. Yalnız burada kamulaştırma kaynaklı bir problem de devam ediyor. Öğretmenevi Kavşağından dönüp, hastane yönünde giden yolumuzda, kamulaştırma problemi ile karşı karşıyayız. Bu da projemizi engelliyor. Mahkeme de 3-4 ay gibi bir süredir devam ediyor. Ocağın 4’ünde 6.duruşması görülecek” dedi.  

Vatandaşlar Bu Gecikmenin Kaynağını Bilmiyordu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir sözlerine şu şekilde devam etti, “Bu iş geciktikçe sanki vatandaşın gözünde çalışmalar Büyükşehir Belediyesinden kaynaklanıyor gibi bir fikir oluşmaya başlayınca biz de bu konuda bir bilgilendirme...