19 / 05 / 2024

Manisa Keçiliköy Arıtma Tesisi açıldı mı

Manisa Keçiliköy Arıtma Tesisi açıldı mı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre ilçesi, Keçiliköy Mahallesi'nde hayata geçirdiği 5 bin nüfusa hitap edecek olan günlük 500 metreküp kapasiteli prosesli paket arıtma tesisinin açılışı yapıldı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Manisa'da 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Keçiliköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 2 milyon 558 bin 839 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Kahramanmaraş'ta atıksu arıtma inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, projelendirdiği atık su arıtma tesisinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Keçiliköy Arıtma Tesisi açıldı mı Haberi

Manisa Keçiliköy Arıtma Tesisi açıldı mı


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre İlçesi'nde hayata geçirdiği atık su arıtma tesisi, törenle hizmete girdi.


Keçiliköy Mahallesi'nde hayata geçirilen, 5 bin nüfusa hizmet verebilecek günlük 500 metreküp kapasiteli atık su arıtma tesisi, törenle açıldı. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, daire başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çevresel projelerin takipçisi olduklarını belirten Başkan Ergün, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri çevreci bir belediye olmanın gereklerini yerine getirmek için çalışmalar yürüttük. Katı atık bertaraf tesislerinden atık su arıtma tesislerine, Gediz Nehri'ni ıslah edecek arıtma sistemlerinin hayata geçirilmesinden, yeşil alanların arttırılmasına kadar A'dan Z'ye tüm çevresel projelerin takipçisi olduk" dedi.



HaberTürk...