30 / 04 / 2024

Manisa Kentpark açılış tarihi

Manisa Kentpark açılış tarihi

Lale sezonun da açılacağı Mart ayında Mesir Festivali haftası içinde projenin açılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’ya yakışır dev bir hizmeti kente kazandıracaklarını söyledi.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Saruhan'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Kentpark açılış tarihi Haberi

Manisa Kentpark açılış tarihi


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen ve yapımı tamamlanmak üzere olan Kent Park’ta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemede MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra eşlik etti. Projede ince iş olarak tabir edilen çim ekme, çiçek dikimi ve çeşitli düzenlemeleri tek tek inceleyen Başkan Ergün, çalışan işçileri selamlayarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Projenin yapımında görev alan yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, gördüğü bir takım eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.


Mesir haftasında açılacak


Projenin tüm alanlarını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Ergün, çalışmaların hızlandırılması için talimat da verdi. Rüya projenin 475. Uluslararası Manisa Mesir Festivali haftası içerisinde açmayı planladıklarını belirten Başkan...