26 / 05 / 2024

manisa Kırkağaç yatırımları

manisa Kırkağaç yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde başladığı içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarında sona yaklaştı.

Manisa Kırkağaç'a çocuk merkezi inşa edilecek!

Uzun zamandır çocuk merkezi yapımı için Kırkağaç’ta yer aradıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerin bulunduğunu ve çalışmanın kısa bir sürede başlatılacağını müjdeledi.

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

manisa Kırkağaç yatırımları Haberi

manisa Kırkağaç yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında 17 ilçede başlattığı altyapı sistemlerini yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İl genelinde tamamlanmak üzere olan çalışmalarda Kırkağaç’ta da son aşamaya gelindi. MASKİ ekipleri Bademli, Firdanlar, Gökçukur, Kuyucak’ta kanalizasyon, Bademli ve Kuyucak’ta içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı. Çobanlar ve Kocaiskan’da kanalizasyon, Firdanlar ve Gökçukur’da içme suyu hatlarını yenileme işlemleri devam ediyor.

Manisa’ya ve Manisalılara hizmetlerimiz devam edecek


95 mahalle projesi kapsamında mahallelerin yıllardır yaşadığı sıkıntıları çözmeye başladıklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Nohutçu, “17 ilçede eskimiş ya da hiç altyapı sistemi olmayan mahallelerde 95 Mahalle projemiz vatandaşlarımıza nefes aldırmaya başladı.  Çalışmalarda artık sona yaklaşmış bulunuyoruz. Kırkağaç’ta ekiplerimizin yaptığı yenileme işlemleri de bitirilmek üzere. Altyapıları yenileme çalışmalarında...