02 / 05 / 2024

manisa Kırkağaçta hangi projeler yapılacak

manisa Kırkağaçta hangi projeler yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya geldi. Başkan Ergün, "Önümüzdeki 2-2,5 yıllık süreçte Kırkağaç'a en güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi.

İsrail gözünü Kıbrıs'a dikti: Kıbrıs'ta 27 bin arazi alarak 52 bin konut inşa etti!

İsrail Filistin'e uyguladığı işgal planlarını şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de uygulamaya başladı. Kıbrıs'ta kurduğu şirketlerle şu ana kadar 27 bin arazi satın aldı ve 52 bin konut inşa etti.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Gram altın önce 1.400 TL sonra 2.000 TL olacak! O tarih resmen açıklandı! Kıyamet kopacak, taş üstünde taş kalmayacak

Fed'in faiz kararını düşeceğine dair gelen açıklamaların ardından altın fiyatlarında yükseliş hız kazandı. Yükselen gram altın için önce 1400 TL ardından 2.000 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altında kıyamet kopacak taş üstünde taş kalmayacak...

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

Migros'ta hangi akıllı saat fiyat fiyatları şoke etti! 69 TL'ye bile var! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros, benzersiz akıllı saatler satıyor. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Huawei'den Reeder'a benzersiz cihazlar yer alıyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saatler satılıyor? İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'ta hangi akıllı saatler satışta? Dev marka akıllı bilekliğin fiyatı 69 TL! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ürkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Huawei'den Reeder'a birbirinden eşsiz cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 30 Temmuz 2022 fi

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

manisa Kırkağaçta hangi projeler yapılacak Haberi

manisa Kırkağaçta hangi projeler yapılacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Kırkağaç Belediyesi ziyaretiyle ilçedeki temaslarına başlayan Başkan Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından karşılandı. Başkan Ergün'ün Kırkağaç ziyaretine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, başkan danışmanları, daire başkanları, ilçe koordinasyon şube müdürleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

"Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları"

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya gelen Başkan Ergün, ilçeye kazandırılacak olan projelerin ilk adımını atmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bulundukları makamların hizmet makamları olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, ayrım yapmadan her ilçenin ihtiyacı olan proje ve hizmetleri kazandırmanın çabasında olduklarının altını çizdi.

"Ortak projelere imza atacağız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı...