10 / 05 / 2024

manisa konak mahallesi meydanı

manisa konak mahallesi meydanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçe merkezine yapılması planlanan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir’e devri gerçekleşti.

Belediye o ilde arsa satacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Konak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Konak Damlacık Mahallesi kaderine terk edildi!

İzmir Konak Tünelleri’nin yapımından sonra kaderine terk edilen tarihi Damlacık mahallesi sakinleri, “Ne olacak bu Damlacık’ın hali” deyip yetkililerden destek istedi.

İzmir Konak Ege Mahallesi'nde dönüşüm zamanı!

Romanların yoğun olarak yaşadığı İzmir Konak Ege Mahallesi'nde dönüm çalışmaları için yüzde 100 uzlaşı sağlandı.

TOKİ Malatya Konak başvuru tarihi 2017!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'ndeki 6 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları!

590 konutluk Malatya Merkez Konak Mahallesi konut projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 6 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları ne zaman?

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Horata Mesire Alanı'na ilk kazma Eylül'de vurulacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Konak Mahallesi'nde yer alan Horata Mesire Alanı'na ilk kazmayı Eylül ayında vuracak.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşümde son durum!

Manisa Yunusemre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının son detaylarını anlattı.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

manisa konak mahallesi meydanı Haberi

manisa konak mahallesi meydanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçe merkezine yapılması planlanan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir’e devri gerçekleşti. Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Manisa’nın tamamına hizmet götürecek projelerin hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesine kazandıracağı meydan projesi için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Sarıgöl merkezine yapılacak olan meydan düzenlemesi için Konak Mahallesi’nde meydan alanında kalan 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Konak Mahallesi’ndeki 39 adet parselin Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devri noktasında Sarıgöl Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerekli...