05 / 05 / 2024

manisa konut talep

manisa konut talep

EVA Gayrimenkul Değerleme yetkilileri Manisa'da, son yıllarda nüfustaki ve ekonomideki hızlı büyüme ile birlikte artan konut ihtiyacına rağmen, özellikle kent merkezinde artan talebi karşılayacak arzın henüz sağlanamadığını belirtiyor..

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İhsan Çulhalık: Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönecek!

Sektörle ilgili önemli açıklamalar yapan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönmeye başlayacak” dedi.

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Konut kredilerine talep 2022'de artacak mı?

2021 yılının dördüncü çeyreğinde, bankaların genel olarak işletmelere kullandırdıkları kredilere uyguladıkları standartları sıkılaştırdığı görülüyor. Peki kredilerle ilgili öngörüler ne? 2022'de konut kredisine talep artacak mı?

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler 547 konut projesinin ihalesini 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

manisa konut talep Haberi

manisa konut talep

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. yetkililerinin gerçekleştirdiği çalışmaya göre, Manisa Belediyesi tarafından en son yapılan 1989 tarihli imar planında gösterilen yerleşim alanları son yıllarda yetersiz kalmaya başladı. Artan talebi karşılamak için genelde küçük konsepte yapılan yeni konut projelerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. 


Kent merkezinde eski yapıların yenilenmesi ile yapılan yeni yapılar fiyatları arttırıyor Eva Gayrimenkul Danışmanlık yetkilileri, Manisa'da kent merkezindeki yapılaşmanın eski kemikleşmiş doku ile bu doku içinde yeni inşa edilmiş olan yapı adalarından oluştuğunu belirtiyor. Yapılan çalışmada kent merkezinde kemikleşmiş doku içinde eski yapıların yenilenmesi ile oluşturulan yapılar dışında, yeni projeler için alan bulunmadığı göze çarpıyor. Yetkililer bu şekilde yapılan yeni yapıların kent merkezindeki ezberi bozduğunu ve konut birim fiyatlarını...