02 / 05 / 2024

Manisa Köprübaşı yatırımları

Manisa Köprübaşı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Manisa Köprübaşı yatırımları Haberi

Manisa Köprübaşı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen yatırımların açılış törenlerini gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Ergün, Borlu Mahallesi ziyaretinin ardından Köprübaşı Borlu İtfaiye Amirliği’nin açılışını yaptı. İtfaiye amirliğinde incelemelerde bulunan Başkan Cengiz Ergün, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesim töreni öncesinde bir konuşma gerçekleştirilen Başkan Ergün, Köprübaşı ilçesinin hizmetine sunulan itfaiye amirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Namık Kemal Mahallesi’ne Çok Amaçlı Salon

İlçeye bağlı Namık Kemal Mahallesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı etkinlik salonunun açılışını da yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, açılış öncesinde yapılan dua ile yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu. Çocukların katılımıyla birlikte yapılan açılışta bir konuşma...