18 / 05 / 2024

manisa köseler köyü yol

manisa köseler köyü yol

Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey köyündeki bir yolun asfaltlanması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Kırkağaç'ın yolları genişletiliyor!

Manisa Kırkağaç Demirtaş Mahallesi ile Dağdere Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yol bakım ve genişletme çalışması yapıldı.

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Manisa Kırkağaç'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa Kırkağaç ilçesine bağlı Hamidiye ve Söğütalan Köyü'nde tesis edilecek santraller ile enerji nakit hatlarının yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Manisa'da yaşlılar köyü kurulacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yaşlılar Haftası, nedeniyle bir araya geldiği yaşlılara ‘Yaşlılar Köyü’ projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Manisa'da Öğrenci Köyü Projesi ilgi gördü!

Manisa Güçbirliği Platformu, Manisa'nın en büyük sorunu olan verimli nüfusun kentte tutulamamasının önüne geçmek için harekete geçti. "Öğrenci köyü" projesini uygulama kararı alındı.

Köseler köyünde yol çalışması başladı!

Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı.

Dilovası Köseler Köyü’ndeki arazilerin tapuları dağıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Köseler Köyü ’nde şuyulandırılması tamamlanmış arazilerin tapularını köylülere dağıttı. Köseler Köyü ’ndeki 220 vatandaş tapularını almanın sevincini yaşadı.

Kuyucak Rüzgar Enerjisi Santrali için Manisa Kırkağaç'ta kamulaştırma!

Kuyucak Rüzgâr Enerjisi Santrali projesi için Manisa iline bağlı Kırkağaç Demirtaş Köyü'nde yer alan 134 ada, 6 parselde acele kamulaştırma yapılması kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

5 bin 720 mahalle ve köy biriminde gerçek orman sınırları belli oluyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol gereğince yaklaşık 5720 mahalle ve köy birimde kadastro yapılacak. Uygulama ilk etapta Manisa, İzmir ve Aydın illerinde yapılacak.

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

manisa köseler köyü yol Haberi

manisa köseler köyü yol


Soma faciasında 14 şehit veren Köseler köyünün, bozuk olan 6 kilometrelik yolun yapımına başlandı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten ekipler, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı. Daha önce köye yol sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, köyde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocaoğlu, yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kocaoğlu, Kuzey turu sırasında ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya geldi. Dikili'de Mustafa Tosun, Kınık'ta Sadık Doğruer, Bergama'da da Mehmet Gönenç ile görüşen Başkan Kocaoğlu, bu ilçelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama'daki incelemeleri sırasında uğradığı Karahıdırlı köyünde ise köylülerle küçük bir toplantı yaptı.



Yeni...