18 / 05 / 2024

Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM'de!

Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey köyündeki bir yolun asfaltlanması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..



Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM de!


CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey köyündeki bir yolun asfaltlanması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Biçer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Biçer önergesinde "Manisa'nın Salihli ilçesi Caferbeyli (köyü) Mahallesinin İzmir-Ankara asfaltına olan mesafesi takriben 250 metredir. Bütün dünyaca bilişim, teknoloji ve uzay çağı diye anılan bir çağda yaşamamıza rağmen bu 250 metrelik yola halen asfalt atılmamış, kışları bataklık haline dönüşmekte olup ne memleketimize ne de şehirlerimize yakışmaktadır." dedi. Biçer bu bağlamda 3 soru sordu.


Biçer'in soruları


1. Karayolları Genel Müdürlüğü, bakım, onarım alanı içerisinde olmasına rağmen neden hala asfalt yapılmamıştır?


2. T.C. Salihli Kaymakamlığına da daha önceden defalarca imza listesi verilmesine rağmen bu 250 metrelik alan asfaltla kaplanmış, her seferinde bu süreç ötelenmiştir. Bunun sebebi ya da sebepleri nelerdir?


3. Bu yolun yapılmama sebebi Bakanlığınızı bu 250 metrelik alan için asfalt kaplaması yaptırılacak kadar bütçesinin olmaması mıdır, yoksa 13 yıldır yol yaptık diye övünen AKP'nin buradan herhangi bir çıkar sağlayamayacak olması mıdır?





Geri Dön