27 / 04 / 2024

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.



 

İstanbul’un inşaat üssü haline dönüşen Kartal’da yepyeni bir projenin temelleri daha atılıyor. Türkiye’nin lider inşaat markalarından Royal Group imzasıyla yükselen Royal Garden Yakacık, avantajlı özellikleriyle çevresinde yer alan projelerden farklılaşmayı başarıyor. Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan proje, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Royal Garden Yakacık kazandıracak…

Modern mimarinin önemli temsilcilerinden Royal Group tarafından 70 milyon TL yatırımla inşa edilen proje, 13 kattan oluşan 5 ayrı bloğu ile Yakacık’ta hayata geçirilecek. Bilindiği üzere, projenin başlangıç dönemi konut alıcıları için her zaman çok avantajlı. 11 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen ve çok yakında satışları başlayacak olan başlayacak proje bu anlamda kullanıcılar ve yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. 

Toplamda 51 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle kazandıracak.

Royal Garden Yakacık'ta insanların yaşam alanlarındaki konforları düşünülerek en küçük daire 125, en büyük daire ise 300 metrekare şeklinde dizayn edildi. Üstelik tüm daireler; ileri teknoloji, yüksek kalite ve güvenlik ile donatıldı. Ayrıca tüm dairelere kapalı otopark imkanı da sunuluyor. Toplamda 242 dairenin bulunacağı projede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1,  4+1, 5+1 dubleks daireler de mevcut.  Deniz görme seviyesinin 4. kattan itibaren başladığı Royal Garden Yakacık, Dragos, Kadıköy ve Çamlıca Tepesi’nin de içinde olduğu 360 derece panoramik bir manzara sunuyor.

 

Projede konutların yanı sıra iş yerleri de bulunuyor


Royal Garden Yakacık projesinde, hem konutlara hem de iş yerleri bulunuyor.  Dairelerin yanı sıra blokların altında yer alacak cafe, restaurant ve mağazalarla bir yaşam merkezi kurmayı hedefleyen Royal Group bölgeye farklı bir yapı anlayışı getirecek. Üstelik Royal Garden Kartal’da olduğu gibi bu projede de sosyal donatılara büyük oranda yer veren Royal Group, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren çözümler sunacak.

 

Royal Garden Yakacık konumu itibariyle tüm ulaşım olanaklarına çok yakın 

 

Royal Garden Yakacık projesi, TEM E6 otoyoluna ve Uğur Mumcu bağlantı yoluna sadece bin metre uzaklıkta. E5 karayolu ve metroya bin 100 metre, sahil yoluna 3 kilometre, Kadıköy, Altunizade, Kozyatağı’na 20 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 kilometre, FSM Köprüsü’ne 32 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yalnızca 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca proje, birçok hastane ve AVM’ye yürüme mesafesinde yükseliyor.


www.royalgroup.com.tr
 


Geri Dön