06 / 05 / 2024

Manisa Kula emlak vergisi

Manisa Kula emlak vergisi

Manisa Kula’da, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi mükellefleri arasında yapılan değerlendirmeye göre en yüksek vergi ödeyecek firmalar açıklandı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Manisa Kula'da 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kula projesinde kaç adet konut yapılacak, Kula TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kula 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Manisa'da imarlı arsa satıyor! 62 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Salihli ilçesi, Adala-Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Manisa Kula emlak vergisi Haberi

Manisa Kula emlak vergisi

Manisa Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş yaptığı açıklamada, "Kurumlar Vergisi 2015 dönemi rekortmenleri listesinde ilk 100’e girenler arasında ilk sırayı Özmumcu Gıda, 2’nci sırayı Kaya A.Ş aldı. 3’üncü sırayı Çeçen Traverten Mermer Sanayisi aldı. Kurumlar Vergisi’nde ilk 100’e giren ilk 3 sıradaki kurumlar ise Manisa il genelindeki vergi rekortmenleri listesinde ilk 100’e de girmeyi başardı." dedi.


Kurtuluş, “2015 yılı Gelir vergisi rekortmeni geçen yıl olduğu gibi birinciliği Eczacı Selim Palanduz alırken 2’nci sırada Harun Uysal, 3’üncü sırada ise Aytekin Şadan yer aldı.” bilgilerini...