02 / 05 / 2024

Manisa Kuşlubahçe parkı

Manisa Kuşlubahçe parkı

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 200 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Gördes'te 200 adet konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Saruhanlı Belediyesi'nin sattığı gayrimenkuller TBMM'de!

Manisa Saruhanlı ilçe belediyesinde satışı yapılan taşınmazlar meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Biçer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Manisa'da revizyon imar planı hazırlığı!

Posta Manisa Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Pala bugünkü yazısında, Manisa'nın imar planını ve yapılaşmasını değerlendirdi. İşte o haber...

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

KYK'dan Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt inşa edecek. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yurdun Alaşehir ilçesi ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Manisa Kuşlubahçe parkı Haberi

Manisa Kuşlubahçe parkı

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı. Kuşlubahçe Mahallesine güzel bir park alanı kazandıracaklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Kuşlubahçe Mahallemizde başlattığımız bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, mahalle halkımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği güzel bir alanı Şehzadeler’imize kazandırmış olacağız.” dedi.


Kuşlubahçe Mahallesi yeni park alanına kavuşuyor. Şehzadeler Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesinde atıl durumda bulunan boş arazide yeşil alan çalışması başlattı.

Yapılacak olan Yeşil alan ile Kuşlubahçe Mahallesinin güzel bir park alanına kavuşacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Kuşlubahçe Mahallemize yeni bir yeşil alan kazandırmak için çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bin 600 metrekare yeşil alana sahip olacak olan...