29 / 04 / 2024

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Akçakale-Sırrın Köprülü Kavşağı hayata geçiyor!

Şanlıurfa Akçakale - Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı yıl sonunda açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol'a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu Haberi

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu
Çiçeklerle 300 metrekarelik alana 'Şehzadeler Belediyesi 2015' yazıldı. Şehzadeler'de bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeleri güzelleştirmeye devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlümüze bağlı ekiplerimiz yaptığı çalışmayla Manisa Lisesi Kavşağı'nı daha güzel bir görünüme kavuşturdu. 150 metre peyzaj ayracının kullanıldığı kavşakta, bin 950 adet beyaz kasımpatı, 270 adet kırmızı kasımpatı, 800 adet pembe kasımpatı, 230 adet turuncu kasımpatı, 600 adet mor sıklamen, bin 800 adet hercai menekşe olmak üzere toplamda 5 bin 650 adet mevsimlik dekoratif çiçek kullanıldı. Yine alanın tamamında 150 metrekare hazır çim serimi ve 24 adet led lambayla güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Belediyemizin resmi sosyal medya hesabından vatandaşlarla paylaştığımız fotoğraflar kısa sürede ilçede büyük bir hızla yayıldı. Sosyal medya...