14 / 05 / 2024

manisa mesire alanları

manisa mesire alanları

Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan Manisa Şehzadeler Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi...

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar!

Adana'nın Ceyhan ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerindeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Adana'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı kararı ile Adana'nın Ceyhan ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerinde bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkarıldı.

Manisa'da tescil edilen sit alanları TBMM gündeminde!

Son on yılda Manisa'da tescil edilen sit alanları meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Manisa Saruhanlı'da konut alanından çıkarılan alanlar mecliste konu oldu!

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde konut alanından sanayi alanına çevrilen yerler TBMM'de konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

manisa mesire alanları Haberi

manisa mesire alanları


Manisa Şehzadeler Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Başkan Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. Belediye meclis salonunun tadilatta olmasından dolayı Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan toplantıda Başkan Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi. İlahesinin tamamlandığını belirten Çelik, çalışmaların başladığını ve toplam 374 bin liralık bir yatırım olacağını vurguladı. Proje kapsamında 8 bin metrekarelik Çamlık Mesire Alanı'nda düzenleme çalışmalarının yapılacağını ifade eden Çelik, "Bin 900 metrekare parke taşı, bin 140 metrekare andezit paladyen döşenmesi, 650 metrekare dökme kauçuk yürüyüş yolu yapımı, 250 metrekare taban tuğla döşenmesi, 190 metrekare kompozit ahşap yer kaplaması yapılacak. Amacımız, bu güzel mesire yerini bir an önce halkın hizmetine sunmak. Başta Şehzadeler olmak üzere Manisa'ya hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.


Büyükşehir'e destek

Karaağaçlı ve Karaoğlanlı...