02 / 05 / 2024

Manisa Mevlana Caddesi yürüyüş yolu

Manisa Mevlana Caddesi yürüyüş yolu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Manisa Atatürk Caddesi prestije kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde inceledi.

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Manisa 8 Eylül Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha rahat bir yaşam sürdürmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Manisa 4 Eylül Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile 4 Eylül Caddesi’nde asfalt altı dolgu çalışmasına başladı. Çalışmaların ardından hızla sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

Manisa Mevlana Caddesi yürüyüş yolu Haberi

Manisa Mevlana Caddesi yürüyüş yolu


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü ıslah, temizlik ve korkuluk çalışması ile dereleri sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda Kula’nın prestij caddelerinden biri olan Mevlana Caddesi üzerindeki 200 metrelik derenin çalışmalarını tamamladı. MASKİ, derenin üzerine demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yolu yapımını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde derede su taşkın riski önlendi ve caddeye estetik açıdan modern bir görüntü verilmesi sağlandı. Yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve Şube Müdürü Engin Köksal yerinde inceledi.

“Çalışmamızı tamamlayarak hizmete sunduk”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, üzeri delikli sac ile kapatılarak yürüyüş yolu olarak hizmete giren derede çalışmaların tamamlandığını belirtti. Başaran, “Manisa...