15 / 05 / 2024

Manisa Natura Evleri 2 adres

Manisa Natura Evleri 2 adres

Haşimzade İnşaat tarafından hayata geçirilen Manisa Natura Evleri 2 projesi 7 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Toplam 52 adet daireden oluşan Manisa Natura Evleri 2 teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kula Evleri’ni restore ediyor.

Manisa Kula evlerine Japon turist ilgisi!

Manisa'nın Kula ilçesinde 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin bu zamana kadar bozulmadan gelen evleri, Japon belgeseline konu olacak.Yabancı turistin uğrak noktası olan tarihi evler tanıtacak.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Manisa’nın Kula ilçesinde ortalama 150 ila 200 yıllık geçmişe sahip Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyesi 6 evi restore edecek.

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Manisa Yanık Ülke Konutları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula evlerinin satın alınması ve turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında evleri alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları Projesi tamamlandı.

Manisa Natura Evleri 2 adres Haberi

Manisa Natura Evleri 2 adres

Manisa Natura Evleri 2 projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede 36 adet 3+1, 14 adet 2+1 ve 2 adet 3+1 çatı daireler yer alıyor.  Projede toplam 52 adet daire bulunuyor.


Manisa Natura Evleri 2 projesi Manisa İl'i Güzelyurt İlçe' sinde yükseliyor. Projede 7 bin metrekare alandan oluşuyor. Proje Haşimzade İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Manisa Natura Evleri 2 projesi içerisinde havuz, otopark, sauna, fitness center, cep sineması, yürüme parkurları, kamelyalar, çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Projenin temelleri önümüzdeki 15 gün içerisinde atılacak.


Manisa Natura Evleri 2 teslim tarihi en geç 20 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki 2+1 daireler 225 bin TL,  3+1 daireler 350 bin TL, 3+1 çatı daireler 340 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 



Manisa Natura Evleri 2...