02 / 05 / 2024

Manisa Nuri Geyik Sanayi Sitesi su sorunu

Manisa Nuri Geyik Sanayi Sitesi su sorunu

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Manisa Katlı Otapark'ın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Manisa Belediyesi’nin 1. Anafartalar Mahallesi’nde Subay Lojmanları olarak bilinen bölgeye katlı otopark yapımı için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Tesco Kipa Manisa'da Soma Kurtuluş şubesini açtı!

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Manisa Kule Peribacaları tabiat anıtı ilan edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan Kula Peribacaları'yla Türkiye'nin tabiat anıtı sayısı 107'ye ulaştı...

TOKİ Manisa Kula'da başvuru dönemi bugün başladı!

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 162 adet konut için başvurular bugün başladı...

Manisa Ulupark'taki yürüme yolları ve bordürler yenileniyor!

Manisa Belediyesi, tarihi Ulupark’ta sesli ve ışıklı havuz düzenlemesine başladı, yürüme yollarının ve bordürlerinin de yenileneceği çalışmayla, Ulupark’ın çehresinin değişeceği belirtildi

Manisa'da arsa ve fabrika 6 milyon 149 bin liraya!

Manisa'da bulunan 4 bin 253 metrekare yüzölçümlü arsa, 4 bin 620 metrekare yüzölçümlü depo ve arsa, 12 bin 603 metrekare yüzöçümlü fabrika binası 25 Şubat 2013 tarihindeki ihalede satışa çıkacak.

TOKİ Bartın ve Manisa'da sağlık merkezi ve eczane ihalesi bugün!

TOKİ Bartın Ulus Kumluca ve Manisa Kula'da Aile Sağlık Merkezi ve eczane ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün yapılıyor!

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı'da peşinat 2 bin TL! 72 bin 673 TL!

Bugün başvuruları başlayan TOKİ Manisa Salihli Durasıllı'da 81,52 metrekare büyüklüğündeki 2 oda 1 salon konut 72 bin 673 TL'ye satılıyor...

Manisa, teknolojiyle turizmini tanıtmaya hazırlanıyor!

İlk çağlardan bugüne kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapan Manisa, teknolojinin getirdiği imkanlardan yararlanarak, hem çok daha etkin bir tanıtıma kavuşacak hem de turizmde ziyaretçilerine ''e-rehberlik'' hizmeti sunacak

Manisa Nuri Geyik Sanayi Sitesi su sorunu Haberi

Manisa Nuri Geyik Sanayi Sitesi su sorunu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sıkıntısını çözüme kavuşturmasının ardından, yağmur suyu hattı da döşeyerek esnafın yağışlardan zarar görmesini önledi.


MASKİ Genel Müdürlüğü, aralıksız sürdürdüğü çalışmalarıyla Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare olmaya devam ediyor. Önceki günlerde Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sıkıntısını gidermek amacıyla içme suyu hattı döşeme işlemi gerçekleştiren MASKİ, sanayi sitesindeki esnafların yağmursuyu çilesine de son verdi. Çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, yapılan işlemler hakkında Akhisar 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer’den bilgi aldı. MASKİ ekipleri tarafından inşa edilen yağmursuyu hattının tamamlanmasıyla birlikte, altyapı ihtiyaçları bir bir giderilen sanayi esnafı yağışlı havalarda dükkanlarında yaşanan su baskınlarından da...