03 / 05 / 2024

Manisa Nurlupınar park projesi

Manisa Nurlupınar park projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi,Nurlupınar Mahallesi’nde imar planında yol ve park alanında bulunan eski yapıların kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımı yapılan bölgede en kısa zamanda peyzaj düzenlemesi yapılacak...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Manisa Tekeliler'de yol çalışmaları başladı!

İl genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmasıyla vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeliler, Çamköy ve Üçpınar gurup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Kabaçınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Manisa Çaypınar sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Çaypınar Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile kanalizasyon hattı olmayan mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Akçapınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından, yolları yenilemek için kilit parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Kabaçınar Müfrezesi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni itfaiye müfrezesi tamamlanmasının ardından, Dağmarmara Grubu mahallelerinin ortak kullanımına sunulacak.

Manisa'da 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Aşağı Kayapınar ile Yukarı Kayapınar Mahallesi arasındaki 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun kanalizasyon alt yapısı yenileme çalışmalarına Akçapınar mahallesi ile başladı.

Manisa Nurlupınar park projesi Haberi

Manisa Nurlupınar park projesi

        


       Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi, Nurlupınar Mahallesi’nde imar planında yol ve park alanında bulunan eski yapıların kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımı yapılan bölgede en kısa zamanda peyzaj düzenlemesi yapılacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Daire Başkanı Taner İçöz, hak sahiplerine 146 bin 774 TL ödenerek binanın kamulaştırmasının yapıldığını ifade etti.


         Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da tarihi yapılarla birlikte, yol ve yeşil alan üzerinde kalan eski binaların kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.  Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi, Nurlupınar Mahallesi’nde kapalı pazar yerinin yakınında yer alan bölgede, eski yapılan kamulaştırmasını yaparak, yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımın gerçekleştirildiği bölgenin imar planında yol ve park alanında bulunduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Daire Başkanı...