27 / 04 / 2024

Manisa Çaypınar sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Çaypınar sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Çaypınar Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile kanalizasyon hattı olmayan mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,Manisa genelinde sağlıklı ve uzun süre güvenli şekilde kullanılabilecek altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Çaypınar Mahallesi’nin bağlısı olan Ceyhanlar’da 6 bin 300 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, sağlıklı kanalizasyon sistemine kavuşuyor.

Mahalleye içme suyu şebeke hattı ve içme suyu deposu da kazandırılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinin ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de yenileyecek. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Çaypınar Mahallesi’nde 6 bin 312 metrelik içme suyu şebeke hattı ve 100 metreküplük içme suyu deposu yapımı gerçekleştirecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallenin altyapısı tamamen yenilenerek, uzun yıllar garanti altına alınmış olacak.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön