27 / 04 / 2024

Manisa Tepecik sağlıklı altyapıya kavuştu!

Manisa Tepecik sağlıklı altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Tepecik Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu.




MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki yerleşim yerlerinin altyapı konusundaki sıkıntılarını gidermeye devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler’in Tepecik Mahallesi’nde 4 bin 462 metre sıfırdan kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. MASKİ ekipleri mahallenin 4 bin 150 metrelik içme suyu şebeke hattını da yenileyerek mahalleyi sağlıklı ve uzun yıllar sorunsuz kullanabilecekleri altyapıya kavuşturdu. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahalledeki çalışmalarının ardından, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

“Mahallemize güzel bir hizmet oldu”

Çalışmalar için Başkan Ergün’e teşekkürlerini sunan Tepecik mahalle sakinlerinden Hasan Berilgen, “Büyükşehir ve MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Mahallemize güzel bir hizmet oldu. Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Mahallelerine ulaşan altyapı hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Berilgen, “Önceden mahallemizde kanalizasyon yoktu. İçme suyu şebekemiz çok eskiydi. MASKİ bunu projelendirdi. Kanalizasyonumuz sıfırdan yapıldı. İçme suyu şebekemiz yenilendi. Şuan parke taşı döşeniyor. Büyükşehir’in yapmış olduğu bu yatırımlardan dolayı başta Sayın Cengiz Ergün’e, daire başkanlarımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Mahallemizde ulaşım konusunda sıkıntımız var, o da çözüldüğünde daha memnun oluruz. Başka bir sıkıntımız yok. Sağolsunlar gerekenler yapılıyor. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön