27 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.




MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’da sürdürdüğü çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçenin Hacırahmanlı mahallesindeki 24, 25 ve 26. Sokak’ta 40 yıldır kanalizasyon şebekesi olmadığı bilgisini alan MASKİ ekipleri, derhal mahalleye giderek çalışma başlattı. 3 sokağa kanalizasyon hattı döşeyen MASKİ, mahalleye sağlıklı bir alt yapı sistemi kurarak mahallenin en önemli sorununu çözüme kavuşturdu.

Mütevelli Deresi temizlendi


MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı genelinde devam eden alt yapı çalışmalarının yanı sıra, ilçenin Dilek Mahallesi’nden sonra Mütevelli Mahallesi’ndeki ıslahsız dere temizliğini de bitirdi. MASKİ, yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınların önüne geçmek amacıyla mahallede bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yağmur sularının derelerde birikerek su baskınlarına neden olmaması için önlemini alan MASKİ ekipleri, il genelindeki dere ıslah ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön