09 / 05 / 2024

Saruhanlı altyapı

Saruhanlı altyapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Saruhanlı'nın 9 sokağına yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesindeki altyapı ihtiyacını karşılamak için 9 sokakta yeni altyapı çalışmalarına başladı.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Tirkeş'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesi’nde hızla devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek muhtar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Manisa Adiloba ve Tirkeş’in altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Saruhanlı'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Saruhanlı'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Sürdürülen çalışmalar sayesinde mahalleler daha yaşanabilir hale geliyor.

Manisa Halitpaşa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa’nın altyapı sorunlarını bir bir çözen MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nin de sağlıklı işleyen bir kanalizasyona kavuşması için etüt ve projelendirme çalışmalarına başladı.

Mamak Belediyesi 2013'te altyapı çalışmalarında rekor kırdı!

Mamak'ta 326 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı Altyapıya yapılan yatırımlar belediyenin önemli gider kalemlerini oluşturuyor. Mamak Belediyesi de asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor...

Mustafa Taşhan: Altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere kadar birçok hizmet gerçekleştirdik!

Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, 2004 yılından bugüne kadar altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere, eğitimden kültüre kadar Türkiye'de bir belediye'nin verebileceği tüm hizmetleri Türkoglu 'nda gerçekleştirdiklerini söyledi

İlbank altyapı için 3 yılda 3 milyar 942 milyon TL kaynak sağladı!

İlbank, Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında nüfusu 25 binin altındaki belediyelere içme suyu, kanalizasyon ve arıtma yatırımlarının gerçekleştirilmesi amacıyla 3 milyar 942 milyon TL kaynak tahsis etti...

Altyapısı ve ulaşım ağı ile Kocaeli yatırımcılar için cazibe merkezi !

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ Dünya Gazetesi'ndeki yazısında; "Sahip olduğu güçlü altyapı ve zengin ulaşım ağı ile birçok ili kıskandıran özelliklere sahip olan kentimiz, ulusal ve uluslararası yatırımcı için bir cazibe merkezi olmuştur." dedi

'Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları' Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapısını oluşturuyor!

Ege-Koop’un en büyük ve en prestijli girişimi olarak kabul edilen ‘Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapı çalışması olan ‘Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları’ adlı bilimsel araştırma tamamlandı.

Pakpen, altyapı boru sektöründe kalitenin önemine dikkat çekti!

2.Plastik Boru ve Altyapı Sistemleri’nde Kalite Bilinci Semineri 4- 5 Aralık tarihlerinde düzenlendi. Etkinliğe Pakplast Alt Yapı Boru Satış Müdürü Cem Sırgüven ve Alt Yapı Boru Üretim Müdürü Çağrı Korkut konuşmacı olarak katıldı....

Saruhanlı altyapı Haberi

Saruhanlı altyapı


MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’da sürdürdüğü çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçenin Hacırahmanlı mahallesindeki 24, 25 ve 26. Sokak’ta 40 yıldır kanalizasyon şebekesi olmadığı bilgisini alan MASKİ ekipleri, derhal mahalleye giderek çalışma başlattı. 3 sokağa kanalizasyon hattı döşeyen MASKİ, mahalleye sağlıklı bir alt yapı sistemi kurarak mahallenin en önemli sorununu çözüme kavuşturdu.

Mütevelli Deresi temizlendi


MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı genelinde devam eden alt yapı çalışmalarının yanı sıra, ilçenin Dilek Mahallesi’nden sonra Mütevelli Mahallesi’ndeki ıslahsız dere temizliğini de bitirdi. MASKİ, yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınların önüne geçmek amacıyla mahallede bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yağmur sularının derelerde birikerek su baskınlarına neden olmaması için önlemini alan MASKİ ekipleri, il genelindeki dere ıslah ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.



Manisa Büyükşehir...