30 / 04 / 2024

Manisa Çaypınar altyapı yatırımları

Manisa Çaypınar altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Çaypınar Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile kanalizasyon hattı olmayan mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Soma'ya altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Soma ziyaretinde muhtarlarla buluşarak, Soma yatırımlarını anlattı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Manisa Çaypınar altyapı yatırımları Haberi

Manisa Çaypınar altyapı yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,Manisa genelinde sağlıklı ve uzun süre güvenli şekilde kullanılabilecek altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Çaypınar Mahallesi’nin bağlısı olan Ceyhanlar’da 6 bin 300 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, sağlıklı kanalizasyon sistemine kavuşuyor.

Mahalleye içme suyu şebeke hattı ve içme suyu deposu da kazandırılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinin ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de yenileyecek. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Çaypınar Mahallesi’nde 6 bin 312 metrelik içme suyu şebeke hattı ve 100 metreküplük içme suyu deposu yapımı gerçekleştirecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallenin altyapısı tamamen yenilenerek, uzun yıllar garanti altına alınmış olacak.



Manisa Büyükşehir...