29 / 04 / 2024

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri projesi

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi..

Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi'nde inşaatı kısa sürede tamamlanacak!

Tam otomasyonlu otopark projesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde incelemeler bulundu.

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri'nin inşaatı devam ediyor!

‘Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’ hızla yükseliyor. Dev projede devam eden çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, projenin hızla yükseldiğini söyledi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Oda ve borsaların aldığı aidatlara karşı kampanya başladı!

Oda ve borsaların aldığı aidatların en azından Kovid-19 salgını sürecinde kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Manisa'da kiralar arttı!

Manisa sanayisi ve tarımıyla cazibe merkezi haline geldi. Manisa’da kira ve konut satışlarında yaşanan fiyat artışı birçok çalışanın yarım saat mesafedeki İzmir’e yönelmesine neden oldu.

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Manisa Gördes'te dönüşüm başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

Manisa Beyoba ve Sazoba’ya asfalt müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Beyoba ve Sazoba’yı Akhisar-Gölmarmara karayoluna bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması. Toplamda 10 kilometrelik alanı kapsayan çalışmalar 20 gün içerisinde tamamlanacak.

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri projesi Haberi

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri projesi

 Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi ile 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projeleri hızla yükseliyor. 


Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa'ya kısa süre içerisinde iki büyük proje kazandıracağız" dedi. Geçtiğimi aylarda temeli atılan tam otomasyonlu otopark projesi ile iş kulelerinin zamanında bitirileceği açıklandı. Her şey yolunda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Manisa'nın dev projelerini inceledi. 

Gençoğlu, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin 12 katlı olacağını hatırlattı. Yılmaz Gençoğlu, en kısa...