02 / 05 / 2024

Manisa Ören altyapı yatırımları

Manisa Ören altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Ören Mahallesi’nde yaptığı altyapı hizmetlerine devam ediyor.

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Manisa'da depremde ağır hasar gören minare yıkıldı!

Geçtiğimiz hafta Akhisar'da yaşanan 5.4 şiddetindeki depremde hasar gören Karabörklü Camii ve minaresi, yüksek risk oluşturduğu sebebiyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Manisa'da depremden hasar gören binalar yıkılıyor!

Manisa'nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde bir haftada yaşanan iki depremin sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Manisa Ören altyapı yatırımları Haberi

Manisa Ören altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sürdürdüğü altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ ekipleri, Turgutlu’nun Ören Mahallesi’nde 2 bin 200 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, mahallede bulunan 2 bin 350 metrelik içme suyu şebeke hattını yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince Ören Mahallesi’nde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte,   mahallenin tüm altyapı sorunları ortadan kalkmış olacak.

“Bizim amacımız milletimize, memleketimize faydalı olmak”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü altyapı çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Selahattin Bekcan memnun olduklarını belirtti. Muhtar Bekcan, “ Mahallemizde kanalizasyon çalışmalarımız tamamen bitti. MASKİ ekipleri içme suyu şebeke yenileme çalışması yapıyorlar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok çok teşekkür ederim. Hizmet güzel bir...