05 / 05 / 2024

Manisa Ören yol yatırımları

Manisa Ören yol yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Güngören Haznedar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi, Heybeli Caddesi Yol İstikameti İle 1301 Ada 2-3 Parseller ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Manisa'da depremde ağır hasar gören minare yıkıldı!

Geçtiğimiz hafta Akhisar'da yaşanan 5.4 şiddetindeki depremde hasar gören Karabörklü Camii ve minaresi, yüksek risk oluşturduğu sebebiyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Manisa'da depremde hasar gören binalar yıkılıyor!

Peş peşe yaşanan depremlerle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinin bağlı mahallelerinde, depremde ağır hasar gören yapıların yıkımı sürüyor.

Manisa'da depremden hasar gören binalar yıkılıyor!

Manisa'nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde bir haftada yaşanan iki depremin sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor...

Manisa Ören yol yatırımları Haberi

Manisa Ören yol yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen içme suyu ve kanalizasyon projelerinin tamamlanmasının ardından başlayan üstyapı düzenleme projesini Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Demir, mahalle halkına da yenilenen yolların hayırlı olmasını diledi. Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak işlerin ivedilikle sürdürülmesi için bizleri destekliyor ve bize güç veriyor. Bu doğrultuda halkımızın yıllardır beklediği hizmetleri, ekiplerimizle gerçekleştiriyoruz. MASKİ çalışmalarının ardından bordür ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Mahalle halkımıza hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar” diye konuştu.

Çalışmalar Bizleri Mutlu Ediyor

Ören Mahallesi Muhtarı Selahattin Bekcan da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği çalışmaları değerlendirdi. Bekcan, “MASKİ 3 bin...