05 / 05 / 2024

manisa piknik alanları

manisa piknik alanları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Avşar Baraj rezervuarında da ağaçlandırma yaptıklarını, Manisalıların şehir stresinden uzak hoşça vakit geçirebilmeleri için 13 mesire yerini ve 3 şehir ormanını hizmete aldıklarını bildirdi...

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar!

Adana'nın Ceyhan ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerindeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Adana'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı kararı ile Adana'nın Ceyhan ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerinde bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkarıldı.

Manisa'da tescil edilen sit alanları TBMM gündeminde!

Son on yılda Manisa'da tescil edilen sit alanları meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Manisa Saruhanlı'da konut alanından çıkarılan alanlar mecliste konu oldu!

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde konut alanından sanayi alanına çevrilen yerler TBMM'de konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'daki sit alanlarına ilişkin 3 soru mecliste!

Manisa'daki kentsel, arkeolojik, tarihsel, kültürel ve doğal sit alanları hakkında 2002-2017 yılları arasında yapılan işlemler TBMM'de konu oldu..

manisa piknik alanları Haberi

manisa piknik alanları


Avşar Baraj rezervuarında da ağaçlandırma yaptıklarını, Manisalıların şehir stresinden uzak hoşça vakit geçirebilmeleri için 13 mesire yerini ve 3 şehir ormanını hizmete aldıklarını bildiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’yi bal üretiminde dünya lideri yapmak maksadıyla ülke çapında yürüttükleri proje kapsamında Manisa’da da 3 bal ormanı oluşturduklarını belirtti. 


Gelir getirici tür ağaçlandırma çalışmaları ile Manisa’daki vatandaşların kalkınmasına katkı sağladıklarını belirten Eroğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2013 yılında gelir getirici tür ağaçlandırmalarında Manisa’da toplam 59 köyde 3 bin 236 dekar alanda çalışma yaptık. Bu alanlarda 80 bin 285 gelir getirici badem, ceviz ve fıstık çamı fidanını toprakla buluşturduk. 2014 yılında ise 19 köyde ve 845 dekar alanda aynı çalışmaları yaparak 24 bin 870 gelir getirici fidanı dikeceğiz. Bu...