14 / 05 / 2024

Manisa planı çalışmaları

Manisa planı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa...

Manisa Akhisar'daki imar planı çalışması tam gaz devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı 'güçlendirme' çalışmalarını hızlandıracak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Türkiye’de riski depremin değil güvensiz yapıların oluşturduğunun bilinciyle hareket etmeli, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nda da yer alan ‘güçlendirme’ çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

İzmir Lübbey'deki koruma amaçlı imar planı çalışmaları TBMM'de!

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Lübbey Mahallesi'nde koruma amaçlı imar planı ve restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Kanal İstanbul imar planı çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Kanal İstanbul'un imar planı çalışmaları son aşamaya geldi. Projenin yapım ve işletmesine yönelik finansal model çalışmaları ile yapım ihale şartnamelerinin hazırlanmasına devam ediyoruz." dedi...

Manisa planı çalışmaları Haberi

Manisa planı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi. Öğrencilerle bir araya gelen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ergün, yaptıkları çalışmalar nedeniyle Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Işık ve öğrencilerine teşekkür etti.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmaları tamamlandı. Öğrencilerin Kültür Merkezi Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Fuayesi’nde görücüye çıkardığı çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yerinde inceledi. Öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, öğrencilere çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Manisa’nın demografik yapısının birçok ilden daha iyi konumda olduğunu, imar düzenlemesiyle birlikte modern bir şehir haline geleceğini belirten ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama...